Patientberättelser

Här är några korta berättelser från ett urval av tidigare patienter som jag har arbetat med.

 

 

Vallningar

“Jag blev av med mina hemska vallningar och jag sover bättre, Vardagen fungerar bättre”

Anna Erlandsson

 

 

Hormonell obalans/Hudproblem

“Efter graviditeten sökte jag mig till Jeanette för min hormonella obalans, som till stor del visade sig vara problem med min hy. Har tidigare sökt hjälp för detta utan framgång. Efter hjälpen jag fick blev det otroligt stor skillnad och jag känner mig mycket bättre.

-Johanna Hammar

 

 

Katarina Olsson

Led av magkatarr i 30 år!

“När jag sökte homeopatisk behandling hade jag haft besvär med magkatarr i ca 30 år till och från, varav de sista 3 åren konstant medicinerad för att klara mig utan smärta. Efter ca en vecka med tabletter som jag fått så provade jag att sluta med min magkatarsmedicin och det gick bra, efter ytterligare en kort tid så kände jag inget. Jag kan idag två år efter behandlingen få besvär ibland men klarar mig då med tillfällig medicinering med Novalucol.”

Krångelmage

“Väldigt nöjd med behandling som hjälpte  min krånglande mage att komma i form.
Kan varmt rekommendera homeopati till alla nyfikna som vill prova på något som hjälper de flesta.”

-Riitta Seppä

 

Irené led av stressmage.

Läs en artikel som skrevs om henne…

Homeopati lugnade ner Irenés oroliga stressmage

benin_al-shamary_03-209x300

Benin led av kraftig migrän!

Nu är hon frisk och fri ifrån läkemedel.

Benin skriver: “Jag känner mig lyckligare än någonsin tack vare att smärtan som jag trodde var en del av mitt liv är borta. Jag kan planera saker och genomföra dem utan att vara rädd för att få ont. Jag tar inga huvudvärkstabletter och de dagar jag får huvudvärk är den väldig svag och går över av sig själv. Behandlingen jag fick var smärtfri och underbar jämfört med tidigare mediciner som gav biverkningar. Jag mår bättre än jag någonsin gjort och känner mig balanserad i både kropp och själ. Jag är så tacksam över att jag kom i kontakt med Jeanette när jag hade tappat hoppet och kan varmt rekommendera homeopati till alla som behöver hjälp med vad det än må vara. “

En artikel har skrivits om henne och du kan läsa den genom att klicka: HÄR!

Christer_Ljungh_2015-11-11

Blev av med allergin som en bonus!

Christer Ljung, 52 år, sökte för problem med njurar och lungor. Efter behandlingen förbättrades andningen radikalt och njurarna har han inte känt av hittills, och som en bonus försvann allergin som besvärat honom sedan barnsben.
För att läsa hela artikeln som skrivits om honom klicka: HÄR!

Hon led av många symtom, trots att hon åt Levaxin för sin hypothyreos.

När jag kom i kontakt med Jeanette hade jag sedan ett år tagit Levaxin för hypotyreos…men det var otroligt mycket symptom som fanns kvar som saknade egentliga förklaringar. Listan på symptom var lång när jag hade första samtalet med JA. Du kändes trygg och genuint intresserad av att vilja hjälpa mig till bättre hälsa! Genom mycket noggrannhet och några återkopplingar så började jag behandlingen. Jag kände efter någon vecka en otrolig trötthet, vilket kändes negativt. Vid vårt första återkopplingsmöte blev det dock väldigt tydligt att små förändringar skett och att jag faktiskt inte alls känt av vissa besvärliga symptom. Vi fortsatte behandlingen, fler återkopplingar, ett byte av medel och jag mådde efter några månader otroligt bra, jag kände mig som mig själv och hade blivit av med de många symptomen som ångest och oro, svettningar, fruktansvärda humörsvängningar, trötthet,  håravfall  osv. Jag mådde bra och det enda som återstod på listan var att jag fortfarande tog Levaxin. Det vore en hälsofara att sluta med den behandlingen. JA ville att jag skulle gå och ta nya tester på vårdcentralen jag gick till. Och för att faktiskt få svart på vitt hade mina hormonvärden från sköldkörteln blivit bättre! Jag tar fortfarande Levaxin, men utan din hjälp hade jag fortfarande känt mig sjuk även om mina värden var bra. Jag kommer rekommendera dig till alla nära och kära. Och åter igen stort tack.

-Linnea Andersson

på min veranda (2)

Ingela led av ångest och depressiva känslor

Just nu: Känner lugn och ”vanlighet”, och har gjort detta under en relativt lång period, även i den tuffa slutperioden, med betygssättning av slutarbeten och avgångsbetyg etc. Däremot är jag mycket trött, men ser det som ett resultat av den stora arbetsbördan och den bristfälliga sömnen. Hoppas kunna rätta till detta under semestern. Att jag känt vanlighet och oftast lugn kan jag inte se på annat sätt än att det måste vara medicinen som jag åt i två omgångar.

Så TACK, TACK, TACK för all tid, engagemang och vilja du lagt ner för att hjälpa mej. DET HAR BURIT FRUKT! Och tack vare detta kan jag nu med glädje se fram emot en härlig sommar utan ångest och depressiva känslor.

-Ingela Gerrbo

WP_20151012_002 (2) (2)

  Yrsel, utmattning och hypertoni

Hösten 2014 kom jag i kontakt med JA, jag hade då varit sjukskriven både deltid och heltid i två år för yrsel, utmattning och hypertoni. JA berättade för mig att hon nu var färdig utbildad homeopat och undrade om jag kunde vara en av hennes tio examenspatienter. Med tanke på min situation var jag genast positivt inställd till detta och kände att jag inte hade något att förlora. Jag bor dryg 400km från JA så våra träffar var via telefon.

JA kontaktade mig regelbundet och gick igenom min hälsosituation mycket noggrant, efter en tid fick jag min första behandling, jag märkte en viss förbättring i det initiala skedet men sedan föll jag tillbaks till ohälsa igen. JA fortsatte med telefonmötena och efter en tid beslutade hon att byta behandling, den nya behandlingen gav mycket goda resultat efter ca två veckor, jag har nu ca fem månader senare fortfarande en positiv trend angående min hälsa och känner mig mycket nöjd med JA entusiastiska och helhjärtade engagemang i min hälsa.

-Juhani Heikki

Redan vid vårt första telefonsamtal spred du känslan av trygghet, intresse och viljan att göra en positiv skillnad och jag har känt mig väl omhändertagen sedan första början. Vid varje samtal och uppföljning har du tagit dig gott om tid och gjorde ditt yttersta för att hitta rätt medel till mig. Du är seriös i ditt arbete och jag fick känslan av att du överväger noga innan du tar ett beslut. Du lyssnar och brydde dig om mig och hur jag mår, något jag uppskattar väldigt mycket. Jag kunde höra av mig till dig när som helst och fick återkoppling väldigt snabbt.

Nu, ett halvår efter vårt första möte, har jag upptäckt en hel del positiva förändringar som har skett inom mig och jag kommer absolut att rekommendera dig vidare till mina nära och kära… Tack så mycket för att du tog så väl hand om mig!

-Siri

För fler patientberättelser klicka här:  Homeopati Fungerar